News, activities and market developements

6-05-2020

Ingenieursbureau Boeschoten (BTMO) joined the Delforac Group of Electronics System Developers (DGESD)

10-04-2020

Ingenieursbureau Boeschoten (BTMO) has initiated assessments for a Partnership with HSD (The Hague Security Delta). This to become an official partner for cyber- and ICT security developements & Services in 2020 in the Netherlands.
10-03-2020

BTMO Consultancy & Management has received an order for Safety Advice and Coordination regarding Machine Renovation, Watermanagement & Control
11-02-2019

Nieuws van ESTEC Conferences & Workshops voor LST (ESA) en coating systemen. Als geregistreerd bedrijf, levert BTMO support bij het presenteren van top eisen.
18-10-2017

System-integration, ownership & maintenance. BTMO received an assignment from Mco to support a project in infrastructure for a road /railway & shippinglane complex in the Netherlands. Consultancy- and inventarisation services are on going to realise requirements, design and integration. (info E. Nuyts)
01-09-2017

Voor een internationale Energy/Railway Firma in Duitsland, zijn voorbereidingen gestart om verschillende ICT processen en de daaraan gerelateerde procesautomatisering met beveiligingssoftware te structureren. (GeoTrias Technologies ®, Controle software improvements).
01-05-2016

01-05-2016 BTMO neemt actief deel aan het KIVI (Koninklijk Instituut voor Ingenieurs), onlangs is een bijdrage geleverd aan de afdelingen TME, Railsystems en Electrical Engineering.
02-09-2016

Voor het Ministerie van Infrastructuur & Milieu/ Verkeer & Waterstaat is een project gestart m.b.t. het coördineren van ontwikkeling en beheer t.b.v. bestaande en standaard procesautomatisering voor kunstwerken.
04-02-2016

BTMO neemt deel aan de Smart Cities innovation days in Den Haag. (Info Mr E. Nuyts or J. Castillo for Solar R&D and smart grid developements)
05-09-2015

Na de opdracht van een EGM is een vervolg ingezet m.b.t. de verdere ontwikkeling van de control powerblocks voor sustainable energy applications; GeoTrias Technologies solar grid X06
08-01-2015

Voor de Nederlandse overheid is een project gestart m.b.t. de functionele veiligheid en bijbehorende TCD documentatie in lijn met ontwerp, automatisering, bediening en gebruik van diverse bruggen in Nederland.
4-02-2014

Voor een van de eerste clean energy (blue Angel) scheepsbouw projecten (LNG Passenger Ferry) in Europa heeft BTMO Consulting een order ontvangen voor de inzet van consultancy en management aangaande classificatie van de energie systemen. (IMO regulations and DNV-GL rules)
12-01-2014

BTMO is gevraagd verschillende interne kwaliteits audits uit te voeren voor de processen m.b.t. SCB / Systems-engineering voor lopende opdrachten in de waterinfrastructuur. (info T. v Raetinge )
15-10-2013

BTMO heeft een projectopdracht ontvangen, om consultancy aan te bieden voor het implementeren van engineering management processen volgens systems-engineering. Het betreft een UAVGC contract (renovatie van een gemaal aan het IJsselmeer)
11-10-2013

Voor KPN Telecom is een toepassing voor smart grids verder uitgewerkt. Tevens is er support gedefinieerd voor het inzetten van de ontwikkelde low power sensors. (info: Dhr Nuyts/ Ettinger)
12-09-2013

Voor EGM is de eerste fase van de ontwikkeling van een embedded systeem succesvol afgesloten (presentatie energy data). De 2e en eind fase betreft het lokaal en op afstand toegankelijk maken van energie & service informatie via webservers of web portals. (info: Dhr vd Plaats/ Nijhuis)
18-07-2013

In samenwerking met Det Norske Veritas Software, biedt BTMO Consulting expertise en support voor asset-management implementatie services m.b.t. installaties in de olie en gas markt en voor water infrastructuur en energie systemen.
10-06-2013

VIALIS Railway systems BV, heeft Ing. bureau Boeschoten gevraagd om project support bij de Safety Case aangaande Railway Signalling systems & products voor NS / Prorail.
28-05-2013

BTMO heeft een order ontvangen voor de ontwikkeling van software en hardware voor de uitlezing en presentatie van energy data (opbrengst en Euro per dag) via het web (server based) . De energie bron is solar power
24-05-2013

BTMO heeft een opdracht ontvangen aangaande diensten voor de opzet en structuur van een D&C / SCB contract voor de Provincie Zuid Holland.
04-02-2013

Vanuit het nieuwe kantoor te Delft is engineering met verschillende software paketten mogelijk gemaakt voor instrumentatie projecten (turbine systems, steel industry Germany). Opdrachtgever; D-R / Salzgitter Flachstahl
for instrumentation has been made possible (turbine systems, steel industry Germany).Ordering party; D-R / Salzgitter Flachstahl
28-12-2013

Ingenieursbureau Boeschoten zal verhuizen naar de nieuwe kantoor locatie in Delft vlak bij de technische universiteit Delft; Rotterdamseweg 183 C, Radex Innovation Centre in Delft
15-11-2012

Ingenieursbureau Boeschoten heeft een opdracht ontvangen voor een risico inventarisatie project volgens de RISMAN methode voor VL posten (treindienstleiding) tbv Prorail, voor Clarc/ Cunningham Lindsey.
12-05-2012

Opdracht verkregen om workshops op te zetten, begeleiding en training voor D&C / Assetmanagement implementatie. Advies traject voor Waterschap HHNK
5-04-2012

Afrondings fase van interim management services voor het ETCS / ERTMS integratie project tbv vrachtlocomotieven voor de Betuwelijn in opdracht van Lloyds Register
integration project of freight locomotives on the Betuwelijn for Lloyds Register Rail Europe
12-12-2008

Afrondingsfase van asset-management implementatie en oplevering IBC (Installatie beheer concept) voor de IJmuiden Noordersluis