Energie , Infrastructuur & Industrie

Als Nederlands bedrijf bieden wij diensten aan voor klanten in de publieke en private sector. In de afgelopen jaren is de positie voor consulting- en management diensten voor organisaties die systemen en installaties beheren in de sectoren energie, infrastructuur en industrie verder uitgebouwd met een focus op het vergroten van de aanwezigheid in transport-, milieu-en duurzame systemen.

Om een hoog service level te bieden, vertrouwen wij op permanent inzetbaar hoog opgeleid, als ook flexibel inzetbaar personeel, bestaande uit gekwalificeerde consultants, engineers en projectmanagers vanuit het kantoor in Delft en Den Haag. Onze regionale test faciliteit voor duurzame energie is gevestigd in Zuid West Nederland (4000m2). Wanneer het voor projecten noodzakelijk is, is het mogelijk op projectlocaties bij de klant aanwezig te zijn en daar tijdelijke kantoor mogelijkheden te regelen.

Sinds de oprichting van het bedrijf is er deelgenomen aan significante projecten, voornamelijk in Nederland en Duitsland. Door de snelle ontwikkelingen in duurzame energie zijn er voorbereidingen gaande voor services in andere landen.