Over

Ingenieursbureau Boeschoten bv is een in Nederland gevestigd bedrijf dat multidisciplinaire advies-& management diensten voor engineering, ontwerp en beheer levert aan verschillende overheden en particuliere klanten. Het bedrijf is aanwezig met een kantoor in Delft en Den Haag. In 2007 werd het bedrijf opgericht door de heer M.E. Boeschoten. Na een studie toegepaste wetenschappen in de engineering & informatietechnologie, een business- en managementopleiding en IT- en technische training, werkte hij eerst een aantal jaren als specialist, consultant, fleetmanager en coördinator voor verschillende bedrijven. Het betrof projecten op het gebied van energieproductie, automatisering, elektronica, telecommunicatie en spoorwegen in binnen- en buitenland in Europa. Met een passie voor Consultancy & Management Engineering in de sectoren Energy, Infra & Industry combineerde hij een gespecialiseerd bedrijf met services voor klanten die vaak eigenaar zijn van complexe installaties en systemen. In 2012 werd het bedrijf verder uitgebreid met innovatieve projecten op het gebied van hernieuwbare energie en veiligheidscertificering. De geschiedenis leert dat in meer ontwikkelingssectoren en in verschillende delen van Nederland met succes is gewerkt met publieke en private klanten, van overheden tot multinationals, van verzekeringsmaatschappijen tot particulieren.

Netwerk organisatie

Als netwerkorganisatie werken we met partnerspecialisten en hebben we een unieke resultaatgerichte cultuur met de juiste toewijding, die technisch correcte en kosteneffectieve technische diensten en continuïteit biedt. We ontwikkelen nauwe werkrelaties met klanten om de bijzonderheden van de complexe omgevingen waarin ze werken te begrijpen. Als bedrijf zijn we belast met een reeks opdrachten van multidisciplinaire ontwikkelingen van jaren tot kleinere, maar even belangrijke projecten.

Daarnaast werken we samen met R&D bedrijven, TUDelft en ESA. Zoals aan de ontwikkeling van duurzame energie toepassingen met embedded software en aan projecten met sensoren en interface technologieën voor het verbeteren van uw bedrijfsvoering door vereenvoudiging van het beheer en onderhoud voor uw technische installaties en systemen.