Welkom

Als onafhankelijke adviseurs- & ingenieurs werken wij aan geautomatiseerde installaties en technische systemen in de sectoren energie, infrastructuur & industrie. Voor eigenaren van dergelijke assets bieden wij deskundig advies, veiligheidseisen, specificaties, certificering voor ontwerp en onderhoud met risicomanagement.

Kwaliteitsservices met een integrale benadering, high level technische skills & expertise. Voor het toepassen van beveiligingen, informatietechnologie, telecom, elektro- en werktuigbouw, leveren wij kennis en kunde. Ervaring die u tijd en geld kunnen besparen bij aanbestedingen, ontwerp en beheer van kapitaal intensieve technische installaties om de performance en betrouwbaarheid te verbeteren, bedrijfseconomische of andere schades te voorkomen en de veiligheid te borgen.

Door onze risico analyse, project support, audits, engineering, functionele ontwerpen, documentatie en veiligheidsconcepten kunnen modificaties of renovaties efficiënter gerealiseerd worden met betere resultaten over langere tijd. Daarnaast zijn we sterk in services voor het implementeren of verbeteren van procesautomatisering, cybersecurity, efficiënt gebruik van energie en in de ontwikkeling van duurzame systemen.

 

Consultancy & Technical Management

Betrouwbare diensten voor kapitaalintensieve installaties, projectsupport met specifieke kennis, ervaring en projectcoördinatie. Beheer van risico's met ICT, verbetering van bedrijfsresultaten, prestaties en veiligheid.

 

 

ICT, Engineering & Innovation

Ontwerp oplossingen voor duurzame energie applicaties. Implementatie van veiligheidssystemen met software- en product ontwikkelingen. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën en innovatieve systemen.

 

 

Projecten

Sinds de oprichting in 2007 zijn verschillende projecten en producten succesvol gerealiseerd voor klanten in de sectoren energie, spoor, infrastructuur en industrie.