Welkom

Als onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau bieden wij deskundig advies, management engineering & ICT services voor het specificeren, certificeren, ontwerpen en veilig onderhouden van technische systemen of geautomatiseerde installaties in de sectoren energie, infrastructuur & industrie.

Kwaliteitsdiensten met een geïntegreerde aanpak, hoogwaardige technische vaardigheden en expertise. Voor het toepassen van veiligheids- en beveiligingssystemen, informatietechnologie, telecom, elektrische en mechanische systemen. Wij bieden specialistische kennis, kunde en support. Ervaring die u tijd en geld kunnen besparen bij aanbestedingen, ontwerp en beheer van kapitaal intensieve technische installaties om de performance en betrouwbaarheid te verbeteren, bedrijfseconomische of andere schades te voorkomen en de veiligheid te borgen.

Wij bieden technische expertise, project support, gedegen advies, audits, engineering, functionele ontwerpen, documentatie, veiligheidsconcepten voor modificaties of renovaties. 

Daarnaast zijn we sterk in services voor het implementeren of verbeteren van procesautomatisering, cybersecurity, efficiënt gebruik van energie en in de ontwikkeling van duurzame systemen.

 

BTMO Consultancy & Management

Diensten voor kapitaalintensieve systemen of installaties, aangepast aan de behoeften van klanten, support met kennis, ervaring en coördinatie. Beheer van technologie, verbetering van de activiteiten, prestaties en veiligheid.

 

 

GeoTrias Technology & Innovation

Topeisen en engineering voor hernieuwbare of duurzame energiecontrole applicaties, we begeleiden en beheren software- en productontwikkelingen. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën en innovatieve systemen.

 

 

Projecten

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2007 hebben wij verschillende significante projects projecten succesvol uitgevoerd voor klanten in de sectoren energie, infrastructuur en industrie.