Welkom

Als onafhankelijke adviseurs- & ingenieurs werken wij aan opdrachten voor geautomatiseerde installaties en technische systemen in de energie, infrastructuur en industrie sector. Voor eigenaren van dergelijke assets bieden wij deskundig advies, procesmanagement, veiligheidseisen, specificaties en certificering voor kwaliteits ontwerpen en onderhoud.

Adviesdiensten met een integrale benadering, high level technische skills & expertise. Voor het toepassen van beveiligingen, informatietechnologie, telecom, elektro- en werktuigbouw, leveren wij kennis en kunde. Ervaring die u tijd en geld kunnen besparen bij aanbestedingen, ontwerp en beheer van kapitaal intensieve technische installaties om de performance en betrouwbaarheid te verbeteren, bedrijfseconomische of andere schades te voorkomen en de veiligheid te borgen.

Door risico analyse, project support, audits, engineering, functionele ontwerpen, documentatie en veiligheidsconcepten kunnen modificaties of renovaties efficiënter gerealiseerd worden met betere resultaten over langere tijd. Daarnaast zijn we sterk in services voor het implementeren of verbeteren van procesautomatisering, cybersecurity, efficiënt gebruik van energie en in de ontwikkeling van duurzame systemen.

 

 

Advies & Ingenieursdiensten

Betrouwbare diensten voor kapitaalintensieve installaties, projectsupport met specifieke kennis, ervaring en coördinatie. Beheersing van risico's & ICT, verbetering van bedrijfsresultaten, prestaties en veiligheid.

 

 

ICT, Engineering & Innovatie

Ontwerp oplossingen voor duurzame energie applicaties. Implementatie van veiligheidssystemen met software- en product ontwikkelingen. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën en innovatieve systemen.

 

 

Projecten

Sinds de oprichting in 2003 zijn verschillende projecten en producten succesvol gerealiseerd voor klanten in de sectoren energie, spoor, infrastructuur en industrie, in Nederland en buitenland.