Welkom

Als onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau bieden wij deskundig advies, dienstverlening voor veiligheidseisen, specificaties, certificering, ontwerpen en onderhouden van technische systemen of geautomatiseerde installaties in de sectoren energie, infrastructuur & industrie.

Kwaliteitsdiensten met een geïntegreerde aanpak, hoogwaardige technische vaardigheden en expertise. Voor het toepassen van veiligheids- en beveiligingssystemen, informatietechnologie, telecom, elektrische en mechanische systemen. Wij bieden specialistische kennis, kunde en support. Ervaring die u tijd en geld kunnen besparen bij aanbestedingen, ontwerp en beheer van kapitaal intensieve technische installaties om de performance en betrouwbaarheid te verbeteren, bedrijfseconomische of andere schades te voorkomen en de veiligheid te borgen.

Wij bieden technische expertise, project support, gedegen advies, audits, engineering, functionele ontwerpen, documentatie, veiligheidsconcepten voor modificaties of renovaties. 

Daarnaast zijn we sterk in services voor het implementeren of verbeteren van procesautomatisering, cybersecurity, efficiënt gebruik van energie en in de ontwikkeling van duurzame systemen.

 

Consultancy & Management

Diensten voor kapitaalintensieve systemen of installaties, ondersteuning van klanten middels specifieke kennis, ervaring en projectcoördinatie. Beheer van risico's, ICT, technologie, verbetering van het bedrijf, prestaties en veiligheid.

 

 

Technologie & Innovatie

Functionele eisen voor ontwerp oplossingen zoals bij duurzame energie controle applicaties, we begeleiden en beheren software- en product ontwikkelingen. Gebruikmakend van de nieuwste technologieën en innovatieve systemen.

 

 

Track record

Sinds de oprichting in 2007 zijn verschillende projecten en producten succesvol gerealiseerd voor klanten in de sectoren energie, spoor, infrastructuur en industrie.